Focul Viu din fiecare dintre noi

În Valea Milcovului, în satul Andreiaşul de Jos, se află o rezervaţie naturală unică în Europa: Focul Viu. Denumit astfel de localnici, datorită flăcărilor ce ies în permanenţă din pământ, un fenomen rar ce se datorează emanaţiilor de gaze, care, din cauza razelor soarelui, menţin flăcările aprinse.

Apoi, cine nu îşi doreşte să ajungă aici? Eu îmi doresc, şi nu ca să prăjesc vreun crenvurst, ci să admir acel peisaj de o frumuseţe rară. Focul Viu este foarte puţin cunoscut turiştilor din ţară şi din străinătate şi ce este şi mai trist, faptul că nu este deloc promovat în circuitele turistice. Noaptea, focurile dansatoare căpătă veleităţi mistice impresionante, şi pentru cei care au citit sau au vizionat poveştile lui Tolkien din Stăpânul Inelelor, vor crede că se află în ţinutul Mordor.
Sunt onorat să vă informez că există un proiect,  #AlwaysYesToRomania, pe numele lui, prin care oamenii de SIXT New Kopel încurajează cetăţenii români, dar și pe cei străini să descopere frumusețile ascunse ale țării la volanul unei mașini închiriate de la SIXT Rent a Car.


Aceasta chiar se numeşte o ocazie ratată pentru cine nu ajunge la Focul Viu!