Ce maşina nu-ţi face, altuia îi place

Un proverb şoferesc aşa spune, dar oare câţi dintre noi nu ne-am săturat să tot avem probleme la maşinile pe care le deţinem în prezent? Ba aerul condiționat a devenit prea slab, ba servodirecția nu ne mai ajută să efectuăm un viraj cum trebuie și simțim că depunem efort în manevrarea volanului. Acest lucru este grav! Mașina nu mai răspunde corect la manevrele dorite, mai ales cele rapide. Convertorul catalytic este defect. Şi de aici vin amenzi considerabile. Of…!

Bateria începe şi ea să dea semne de oboseală. Acumulatorul nu mai face faţă la temperaturi extreme, fie ger, fie caniculă.

Intervin şi scurgerile de lichid. Ele s-ar datora mai multor locuri - frâne, transmisie, lichid servo, rezervor. Aşa este, ne-am uitat fiecare dintre noi pe sub maşină!

Şi cum totul era gri şi nu roz, apar şi probleme la frâne. Se aud tot mai des zgomote clare din zona în care se află frânele, semn clar că plăcuțele sau altceva în sistemul de frânare nu mai rezistă. Trebuie mers la un specialist care să verifice riguros, şi nu doar înainte de plecarea în vacanță, ci și în cazul în care mașina este folosită în traficul aglomerat din oraș.

Amortizoarele cântă la orga plângerii. A jale, bineînţeles, nu de bucurie. Suspensiile au fost afectate de gropile dese aflate pe carosabilul neîngrijit al României. Maşina a suportat prea mult şocuri verticale puternice ceea ce au cauzat probleme la articulațiile sale, suspensie și chiar la sistemul de frânare.

Însă toate acestea se rezolvă doar într-un singur mod şi deodată. Schimbarea autovehicului!

Cum? Bani nu sunt!

Ba sunt. Orice om are economiile sale. O maşină nu este musai să o cumpărăm de nouă. Salariile nu sunt occidentale, sunt mai mici decât gropile mai sus amintite. Dar există un înger şi pentru noi, şoferii. Se numeşte: SIXT SH!


Cine este SIXT SH

SIXT SH este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de mașini second hand din România, oferind clientelei sale servicii unice pe piața locală. Mai mult, SIXT SH este prima companie de leasing operaţional din România care oferă servicii de rent a car şi de leasing operaţional, pe piaţa autohtonă.
Oferta lor este unică prin sistemul One Stop Shop şi prin filozofia “Always Yes!”
Grupul are o poziţie de lider pe piaţă în activităţile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate şi flexibilitate.

Baza de valori

Pentru SIXT SH, principalele provocări pe piaţa locală de maşini second hand sunt transparenţa, fiabilitatea şi atractivitatea preţului raportat la valoare, la care se adaugă cu soluţii de finanţare. La SIXT SH, “Pachetul fără Griji” include o garanţie extinsă cuprinzătoare din bară în bară, un serviciu unic în România. Mai mult, în acest an, clienţii SIXT SH vor putea sta fără grija taxei de poluare. Aceasta va fi preluată de Grup, în contextul în care în curtea lor există sute de maşini Euro 5/6.

Pot avea încredere să achiziţionez de aici

Fiindcă există posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe servicii, în funcţie de necesităţile pe care le are fiecare. Tot la SIXT SH există şi sistemul One-Stop Shop, prin care se oferă servicii integrate la cel mai bun raport calitate-preţ. În plus, fiindcă sunt mulţi doritori de maşini, aceştia au lansat şi programul Prima Maşină SH, un succes care a prins viteză.

Flexibilitate, zeci de răspunsuri şi soluţii, într-un singur loc!
Primul proprietar

Cumpărând o maşină second hand de la Sixt SH Auto, nu voi avea niciun dubiu legat de provenienţa maşinii respective. Viitoarea mea maşină ştiu că a avut doar un singur proprietar, şi acest prim proprietar a fost compania de rent-a-car și leasing operaţional nr. 1 în Germania, Sixt, care a îngrijit-o şi întreţinut-o cu rigoare nemţească. Astfel, pot şti cu certitudine care este trecutul viitoarei maşini şi pot fi convins că nu voi avea surprize neplăcute după achiziţionare.

ITP

De o maşină second hand de la Sixt SH mă voi putea bucura în întregime, fără bătăi de cap. Astfel, voi putea conduce o maşină cu ITP-ul valabil cel puţin 1 an, ceea ce înseamnă, fireşte, o garanţie în plus că starea tehnică a noii mele maşini este ireproşabilă. 

Din nou un lucru minunat: compania îmi pune la dispoziţie un site bine pus la punct. Îmi sunt prezentate ofertele lor, de la mărcile maşinilor, an, preţ, disponibilitate, combustibil, caroserie. Iar dacă vreau să vând maşina pe care o am acum, tot ei îmi vor face evaluări transparente și corecte, realizate de echipa lor de experți. Practic, ei se ocupă de toate actele. Îmi pun în faţă atât oferte avantajoase pentru schimburile de mașini, cât şi condiții avantajoase în regim de comision.
Consultanții Sixt SH îmi vor oferi o evaluare corectă în 15 minute. Tot ce trebuie să fac este să mă prezint cu următoarele documente: talonul, cartea de identitate a mea şi cea a vehiculului.

Cu o nouă maşină, desigur, aş colinda această ţară în lung şi în lat. Am câteva obiective turistice pe listă şi am plăcerea de a vi le împărtăşi şi vouă:

Salina Turda
Ştiu ca ar fi o experienţă cam friguroasă, dar foarte frumoasă. Mai ştiu că se pot practica diverse activităţi. Vreau să urc pe numeroasele scări şi să mă distrez plăcut.

Cimitirul vesel de la Săpânţa
Un cimitir cu o colecţie fascinantă de cruci unice din lemn care imortalizează detalii despre cei morţi. 

Old fashioned Cocktail Bar din Constanţa
Mi-aş dori să prievesc cocktail-urile care se fac destul de uşor de făcut, cu talent şi pasiune, creându-se un gust unic. Am auzit că acolo este o atmosferă prietenoasă şi muzică bună, printre oameni buni şi barmani extraordinari.   

Castelul Corvinilor din Hunedoara
Vreau să aflu cum a fost un castel în diferite momente ale istoriei, iar cel din Hunedoara este cel mai bun loc în care pot vedea aceste lucruri. Este un castel adevărat, unde pot vizita fiecare loc din interior şi unde sunt explicaţii perfecte pentru fiecare dintre obiective.

Biserica Fortificată din Viscri
Bisericile fortificate precum aceasta sunt ceva specific acelei părţi din România. Această biserică veche oferă o privelişte splendidă a zonei şi are un mic muzeu cu artefacte vechi.

Biserica cu Lună de la Oradea
Foarte frumoasă şi foarte interesante picturile şi sculpturile de lemn din interior. Are o arhitectură foarte frumoasă. Trebuie să ajung la ea. 

Palas Iaşi
Este uluitor! Iar Iaşiul este un oraş nou şi curat. Cu o maşină nouă pot ajunge în siguranţă în oraşul poeziei.

Cheile Bicazului
Nu am fost niciodată acolo. Îmi doresc să ajung, să opresc maşina şi să merg să mă plimb. Există un peisaj este uimitor. Cred că dacă ajunge acolo m-aş simţi cu adevărat liber.
SIXT SH vinde 70 - 100 de maşini pe lună, persoanelor fizice
Contact
Șoseaua București - Ploiești nr. 145, Otopeni, Ilfov 075100
021.9400
Date de identificare

Sediu social: Calea Bucureștilor 201 - 203, etaj nr. 1, Otopeni, Ilfov