stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Prelungeşte-i viaţa telefonului tău doar cu Exit.ro

Aspectul telefonului meu contează extrem de mult. Nu îmi doresc să îl văd spart, crăpat, zgâriat sau pătat. La oameni se spune că degeaba arată bine pe exterior dacă pe interior sunt măcinaţi de o boală. La telefoane contează şi interiorul, dar şi exteriorul. Nu cred că cineva îşi respectă investiţia atât timp cât joacă fotbal cu smartphone-ul său sau se aruncă în piscină cu el, ori îl foloseşte pe post de paletă de ping-pong. Înseamnă un caz pierdut şi alt telefon stă la rând să intre în buzunarul acelui om dezordonat.
Eu, ca să vă spun sincer, am grijă de el. Şi nu pentru că duc un trai decent, ci pentru că ţin de mic copil la bunurile mele, iar telefonul este unul dintre ele. Atunci când l-am achiziţionat am avut grijă să îi adaug pe ecran şi o folie de protecţie din sticlă Această folie, eu o consider mama telefoanelor.
În opinia mea, avantajele folosirii unui astfel de accesoriu se datorează stratului său rezistent. Ea îmi protejează ecranul de zgârieturi, praf, stropi de apă şi urmele grase rămase în urma utilizării telefonului. În plus, datorită faptului că la fabricarea acestei folii s-a folosit sticlă de calitate superioară, sensibilitatea şi claritatea ecranului nu s-a modificat deloc.
Am reuşit să o aplic destul de uşor şi, odată ce am respectat condiţiile de baza, am constatat că încă este durabilă după atâta timp.

De ce recomand protecţia ecranului unui telefon
În primul rând, nu modifică sensibilitatea ecranului. Fiecare dintre noi poate să stea liniştit cu privire la acest aspect. Este rezistentă, cum am spus, subţire, şi deţine un adeziv rezistent în timp. Aşadar, dacă se sparge primul strat vom rămâne cu ecranul original nevătămat. Dacă am fi folosit folie normală, aceasta nu ar fi putut să ofere protecţie la căzături, ci doar la zgârieturi.
Sticla oferă multe avantaje faţă de foliile clasice din plastic, care se folosesc în mod normal pentru protecția ecranului la telefoane. Tocmai de aceea şi ecranul telefoanelor moderne este acoperit cu un strat din sticlă.
Sticla securizată este mult mai dură decât sticla clasică, în plus protectoarele de ecran din aceasta sticlă sunt acoperite cu straturi care ajută la creșterea rezisţentei la abraziune, pe scurt, se zgârie foarte greu.
Un alt plus al sticlei este acela ca oferă un plus de confort pentru utilizatori, lucru posibil prin aplicarea unui strat oleofobic, care împiedica acumularea grăsimii pe ecran şi micșorează aderenţa, adică, degetul alunecă mult mai ușor pe ecran decât în cazul folosirii foliilor din plastic.
Duritatea foliei de ecran din sticlă are duritatea 9H. Duritatea este măsurată pentru suprafața sticlei, care este tratată special.

Dacă vă gândiţi ca la un moment dat să o daţi jos, lucrurile sunt foarte simple; pur şi simplu trebuie să introduceţi un obiect ascuţit sub unul dintre colţuri şi, apoi, cu ajutorul degetului veţi desprinde folia de pe ecran, dar nu trebuie să vă faceţi griji, nu vor rămâne urme şi nici adeziv pe ecranul telefonului.
Astfel, în cazul unui şoc, folia din sticlă se va sparge, iar ecranul vă rămâne întreg. Veţi pierde folia, dar nu şi telefonul mobil.
În concluzie, o folie de protecţie din sticlă este mai mult decât necesară, nu doar recomandata. Puteţi comanda o folie de protecţie din sticlă pentru telefonul vostru de la www.exit.ro!

Nici husa nu trebuie să lipsească

De ce?

Fiindcă atunci când tehnologia devine mai gustoasă decât o tartă cu mere, Exit.ro vine în ajutorul nostru cu cele mai moderne huse. Fie că avem ultimul model de iPhone, Samsung Huawei, Luxury sau orice alt telefon, trebuie să-l protejăm cu cele mai rezistente folii de protecţie şi să-i oferim un plus de personalitate. Accesoriile Exit.ro sunt exact ceea ce avem nevoie pentru a ne bucura cât mai mult de telefonul nostru. Easy life for your phone!
Modele

HUSA ROADSTER este accesoriul care ne va transporta în viitor.

- Este creată din metal şi aluminiu şi rezistă la orice fel de şocuri; 
- Design-ul futuristic arată de parcă ne-am teleportat în viitor;
- Marginile exterioare protejează telefonul chiar dacă acesta este călcat cu maşina sau scăpat de la un anumit etaj



HUSA 360 CU STICLĂ DE PROTECŢIE

Aceasta husă ne poate oferi o protecţie completă de 360. Este formată din 2 componente din Poliuretan care îmbracă telefonul complet + sticla de protecţie care ne protejează ecranul.

- Este construită dintr-un material plăcut la atingere care nu lasă amprente;
- Protejează telefonul integral de zgârieturi şi şocuri;
- Este subţire şi elegantă;
- Material anti-alunecare.



HUSA CAMELEON ULTRA-SLIM este construită dintr-un Policarbonat premium care ne poate proteja telefonul.

- Este construită cu fineţe, astfel nu-i adaugă dimensiuni mari telefonului;
- Este placută la atingere şi comfortabilă;
- Îşi schimbă culoarea în funcţie de luminozitate şi culorile din jur;
- Este uşor de instalat cât şi de dezinstalat.

Aşadar, EXIT cu loviturile, EXIT cu zgârieturile, EXIT cu petele de pe ecran, EXIT cu grijile privind telefonul. Contactaţi cu încredere compania, sunt o echipă de profesionişti care ştiu cu adevărat să-şi facă treaba. Nu lasă nimic neterminat. Dacă ţi-a plăcut articolul, te rog să dai un share pe orice reţea. Prin acest text sper să ajut cât mai mulţi oameni să aibă grijă de investiţia lor!