stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Answear.ro, locul de unde hainele zboară către tine

Nu cred că există om care să nu fie atras de haine. Cu toţii căscăm ochii minute în şir în magazinele de articole vestimentare şi ne decidem cu greu asupra unuia dintre ele. Când ne privim în oglindă la cabina de probă, oglinda parcă nu ţine cu noi. Deh, suntem mofturoşi, trebuie să recunoaştem. Ce aş dori să mai adaug la această frază, anume şi comoditatea. Da..., comoditatea care ne trage pe noi, oamenii, în jos. Este simplu să stai în faţa unui dispozitiv conectat la internet, în ziua de azi, şi să te plimbi pe site-urile de îmbrăcăminte. Asta se întâmplă când plouă afară sau este foarte frig. A, şi mai nou, toată lumea ţine să se înnoiască în prag de sărbătorile mari. Asta nu am înţeles-o niciodată.
În fine, să revenim la internet. Dacă tot sunt mulţi adepţi ai platformelor de haine, le recomand un site, mai ales celor care caută îmbrăcăminte bărbaţi. Ok, nu mă certaţi, ştiu că ştiţi site-ul, dar vă garantez că merită să faceţi câteva achiziţii de aici. Pe el găsiţi multe articole, de la cămăşi până la hanorace, de la adidaşi până la pantofi. Depinde ce ocazie vă paşte în curând.

Eu, personal, sunt adeptul stilului sportiv. Sunt mai mereu interesat de adidaşi, pantaloni de trening, bluze, hanorace, fie imprimate sau fie simple. Nu mă uit la preţ, ci la calitate. Există, desigur, şi site-uri cu preţuri foarte ridicate şi calitate slabă, dar pe answear.ro nu este cazul. Mulţi dintre prietenii mei numai de aici îşi achiziţionează haine şi nu am auzit să le pară rău. Aş clasa site-ul pe nr. 1 ca încredere, transport, calitate, etc.

Contul se face foarte uşor, iar pentru cei care aveţi şi copii, să ştiţi că găsiţi aici şi haine pentru ei. Tot nu v-am convins? Ok!

Dacă vă spun că transportul este gratuit pentru comenzile de peste 100 de lei? Ei bine, aşa este. Şi mai mult, metodele de plată variază.

PLATA LA LIVRARE
Dacă selectaţi opţiunea “Plata la livrare”, în momentul primirii coletului trebuie să înmânaţi curierului suma aferentă produselor comandate.
Cel mai bine este ziua primirii coletului să aveţi la voi suma calculată pe care trebuie să o plătiţi pentru comandă.

PLATA PRIN CARDUL BANCAR
Puteţi efectua plata online prin cardul bancar personal, în condiţii de siguranţă deplină.
După trimiterea comenzii, veţi fi directionaţi către pagina Netopia mobilPay pentru introducerea datelor de pe card. Puteţi sta fără griji, nu vă vor cere niciodată codul PIN!
Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii voastre.

ORDIN DE PLATĂ
În cazul în care selectaţi această opţiune, după completarea formularului de comandă din coşul de cumpărături, alegeţi „Finalizare comandă”
Apoi, veţi fi redirectionaţi către interfaţa Netopia mobilPay, unde veţi regăsi ordinul de plată precompletat cu toate detaliile necesare finalizării tranzacţiei.

Selectaţi opţiunea „Trimite email” sau „Printează”, iar datele din ordinul de plată vor veni pe email, respectiv le veţi avea printate sau salvate în PDF.
Efectuaţi plata prin platforma dedicată de Internet Banking a băncii voastre sau achitaţi numerar la sucursala acesteia. Noi vă vom rezerva produsele timp de 48 de ore, timp în care banca prin internediul căreia aţi plătit trebuie să confirme echipei site-ului.

Daca aveţi întrebari, puteţi contacta echipa de luni până vineri, în intervalul 09.00 – 18.00 la numărul de telefon 0310051709 sau pe email, la adresa crm@answear.ro

Spor la shopping!