stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Îmbracă-te cu stil de pe answear.ro


Pentru a învăţa să te imbraci este nevoie să ţii cont de câteva sfaturi pe care trebuie să le iei în calcul fie că vrei, fie că nu vrei, asta în caz de doreşti ca o parte feminină să întoarcă privirea după tine.

Ca să te îmbraci nu e greu, nu presupune nimic altceva decât câteva haine aruncate pe un corp bărbătesc şi gata, ai ieşit din casă ţanţoş. Dar nu…, după cum am şi spus, trebuie respectată o conduită şi poate, imediat unii domni îţi vor copia ideile.

Alege hainele simple

Primul pas spre a te îmbrăca este să fii cât mai simplu, indiferent de împrejurimea în care te afli. Pentru asta e nevoie să ştii să eviţi combinaţia de haine încărcate. Un pantalon simplu, alb, va fi mereu mai bun decât unul tăiat sau colorat.

Renunţă să ieşi în evidenţă

Următorul pas pe care trebuie să îl ai în vedere dacă doreşti să te îmbraci bine este să porţi haine adecvate anilor pe care îi duci pe umeri. Negrul dă bine pe un tânăr de 28 de ani, iar bejul pe un domn de peste 35. Ca un sfat, ignoră reducerile hainelor care nu ţi se potrivesc. Nu te uita la banii care ţi-ar putea rămâne în buzunar, s-ar putea să rămâi şi cu dezamăgirea în buzunarul sufletului.

Creează-ţi propriul stil

Cea mai mare greşeală pe care un bărbat poate să o facă este să cerceteze site-urile de modă şi să se inspire de acolo. Dacă te uiţi mai atent, vei realiza că ce i se potriveşte unuia nu e valabil şi pentru tine. Astfel, ar fi bine dacă ţi-ai crea propriul stil. Este mai natural şi oferă şi o relaxare aparte.

Ţine culorile neutre aproape

Ultimul sfat pe care ţi-l pot da, este să te bazezi pe nonculori sau culori neutre. Asta nu înseamnă că nu poţi purta şi haine de alte culori sau cu imprimeuri, ori personalizate.

Cam acestea sunt sfaturile unei îmbrăcăminţi cu stil. Alege ce ţi se potriveşte, iar dacă nu ştii de unde să alegi, te invit să arunci un ochi şi pe îmbrăcăminte bărbaţi.