stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Un strop de fericire în viața noastră – AQUATIQUE

Apa, aerul și hrana sunt materiile care ne fac să trăim mai mult pe acest pământ. Pe lângă faptul că sunt vitale organismului nostru, fiecare în parte are întrebuințările sale.

Când un copil vine pe lume, atenția trebuie sporită. Un copil nu este ușor de hrănit precum un adult. Iar când vine vorba de apă, este la fel de complicat, căci copiilor nu trebuie să le dăm orice apă.
Cred că fiecare părinte trebuie să știe că greutatea lor corporală constă în mare parte din apă, astfel este mai mult decât esențial să-i menținem pe cei mici excelent hidratați.
Tot cu apa pregătim și hrana. Calitatea și compozitia apei sunt foarte importante atunci când preparăm formula de lapte pentru bebeluși. Deci, părinții au nevoie de o apă care să aibă un conținut scăzut de minerale (< 120 mg/L), iar recomandările societăților de pediatrie europene în ceea ce privește concentrația de sodiu în apa destinată hrănirii și hidratării bebelușului trebuie să fie mai mici de 20 mg/L.

Atenție la apa de pe rafturile supermarket-urilor?

Am atenția sporită când ajung lângă rafturile destinate lichidelor din supermarket. De ajuns nu este greu, de plecat este, fiindcă nu cu mult timp în urma, nu știam cu ce apă să plec. Aveam în față o mulțime de sticle, de culori, de forme, de etichete care mai de care atrăgătoare, dar numai una m-a convins.
O apă minerală naturală care-și merită renumele – Aquatique
O apă în sfârșit de-a noastră, cum spunem noi, românii. Apa minerală naturală Aquatique își are izvorul în inima munților Carpați la o altitudine de 1.100 de metri, în zona protejata Parcul Natural Bucegi, rezervația naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii. 

De ce aleg eu apa Aquatique

Apa minerală naturală plată Aquatique, care în magazine se găsește la pet-urile de 0,5 L, 2 L și 5 L, îndeplinește criteriile de compoziție și puritate pentru a putea fi consumată de copilul meu, fiind o apă cu un grad scăzut de mineralizare (104 mg/L), un conținut extrem de scăzut în sodiu de numai 1 mg/l, și un pH de aproape 8.

Mai mult…
• corespunde pentru prepararea alimentelor destinate celor mici - numai după efectuarea de teste clinice conform pct. 4 al cap. II din anexa nr. 1 din HG nr. 1020/2005 și cu respectarea conținutului în NO3 prevăzut în anexa nr. 4 din HG nr. 1020/2005;
• conținutul de nitrați este mai mic de 50 mg/l;
• conținutul în fluoruri să fie mai mic de 1,5 mg/l. Apele potabile cu un conținut de fluoruri mai mare de 1,5 mg/litru nu sunt recomandate pentru consumul regulat al sugarilor și copiilor sub 7 ani.

Nitrații trebuie luați în serios!

O atenție deosebită acord și conținutului de nitrați din apa folosită pentru hidratarea și pregătirea hranei celor mici. Conform unui studiu realizat în anul 2012 de către o echipă de medici din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, în perioada 1997 – 2005 s-au înregistrat la nivel național 3314 cazuri de methemoglobinemie, boala cunoscută și sub denumirea de boala albastră a noilor născuți, care este de fapt o intoxicație acută cu nitrați. Se atrage atenția ca în cazul sugarilor hrăniți artificial în primele 12 luni de viață, adică cu lapte praf, probabilitatea apariției bolii albastre crește. Boala se manifestă prin cianoză ciocolatie, dispnee, anxietate, palpitații, confuzie), care la concentrații de 80% generează asfixierea și moartea sugarului.

Aquatique, apa NR. 1 pentru bebeluși

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerală naturală Aquatique a fost desemnată anul trecut, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoare la categoria “Apa minerală plată pentru sugari și copii mici”.
Topul a fost alcătuit de catre revista Forbes România pe baza unui studiu realizat de Institutul D&D Research, în perioada iulie-septembrie 2017, pe un eșantion reprezentativ pentru spectrul național, care a cuprins aproximativ 1.000 de mame. Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată cumpără pentru copiii lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură și să denumească brand-ul de apă cu cel mai înalt nivel de calitate.

În concluzie…

-          o apă bună trebuie să te mulțumească
-          o apă bună trebuie să îți potolească setea
-          o apă bună are grijă de tine și de familia ta

Acestea sunt motivele pentru care aleg apa AQUATIQUE și pe care o recomand cu căldură oricărui om este dispus să o încerce și, mai ales, să-și protejeze copilul.