stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Oamenii dăruiesc, oamenii primesc – Bursa Binelui

Să strângi astăzi fonduri on-line este destul de uşor. În ajutorul nostru, al celor celor care dorim să facem un bine, sare Bursa Binelui, care oferă alternativa – 44 de proiecte care vor schimba modul de viaţă a mai multor oameni.

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) la susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.
Ideea de bază este aceea ca mai mulţi oameni să doneze o sumă chiar şi mică, astfel încât mic cu mic să devină mare, ca atunci când cineva doreşte să-şi construiască o casă, finanţând un proiect.

Mi-a fost uşor să scriu pe această temă, întrucât sunt unul dintre cei care susţine fiecare cauză grea, implicându-mă totodată în donaţii şi nu doar înaintea Sărbătorilor, ci ori de câte ori îmi permite timpul pe tot parcursul anului. (Vezi dovada mai jos)
Despre un singur proiect îmi este greu să vorbesc, căci, după părerea mea, toate ar trebui sprijinite, aducând bucuria şi pe strada celor nevoiaşi.

Vrei să sprijini un proiect şi nu ştii cum? Află aici paşii!

Mai întâi de toate trebuie să intri aici şi să alegi un proiect care ţi se pare mai greu încercat de viaţă sau chiar şi mai multe.

Fiecare pagină nou-deschisă îţi aduce mai aproape paşii necesari ajutării – Descrierea proiectuluiScopulCui doneziBUTONUL DONEAZĂ (aici completezi foarte simplu Numele şi Prenumele tău, adresa de e-mail şi suma pe care doreşti să o trimiţi. Bifezi căsuţa că eşti de acord cu termenii şi condiţiile şi CLICK PE DONEAZĂ).

Eu am ales proiectul O şansă pentru o viaţă independentă” (ONG- Habitat for Humanity Romania), pentru că ştiu cât de importantă este integrarea socio-profesională a tinerilor din grupurile vulnerabile din zilele noastre.

Scopul proiectului
Renovarea unei clădiri ce va avea o structură de economie socială, un centru de formare profesională, dar şi construcţia unei unităţi locative pentru a găzdui până la 30 de tineri vulnerabili.

Cui donez?
Prin proiectul “O şansă pentru o viaţă independentă” aproximativ 200 de tineri din Mediaş vor beneficia de două clădiri şi vor participa la activităţile din cadrul proiectului. Tinerii sunt selectaţi din baza de date a Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Mediaş, având vârste cuprinse între 16-25 de ani. Aceştia aparţin unor categorii vulnerabile: tineri cu dizabilităţi, tineri de etnie romă aflate în situaţie de risc ridicat, tineri fără studii şi fără loc de muncă, tineri în risc de sărăcie extremă, proveniţi din familii monoparentale. Dintre aceştia: 170 vor participa la diferite formări şi workshop-uri, în vederea integrării pe piaţa muncii, iar 30 vor locui în apartamentele sociale.

Ce se va întâmpla după donaţie!
Cei 200 de tineri cu vârste cuprinse între 16-25 de ani din Mediaş vor câştiga şansa unei vieţi independente prin renovarea unei clădiri care va găzdui o structura de economie socială şi un centru de formare profesională şi construirea unei clădiri cu 15 apartamente sociale.

Donând o sumă de bani, putem da şansa semenilor noştri să ne fie egali, să se bucure de o viaţă normală, gustând din cupa fericirii.

Haide să arătăm că suntem oameni, că suntem români loiali şi iubitori!