stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

FII UN CAMPION DE BINE!

Doresc să vă îndemn să credeți în proiectele din jurul vostru, să vă implicați, să donați. Întotdeauna am încurajat proiectele dedicate copiilor cu dizabilități, astăzi vă îndem să ne unim forțele și să ajutăm un proiect de suflet, un proiect care aduce multă lumină în sufletele beneficiarilor. In Judetul Timis sunt inscrisi aprox 2000 copii cu grad de handicap. Pana in prezent 200 sunt deja beneficiari ai programului nostru gratuit de hidroterapie, dar avem liste de asteptare pentru inca 100 copii. In total cel putin 200 copii cu nevoi speciale (inscrisi cu grad de handicap) vor beneficia saptamanal, timp de un an ( 50 saptamani) de sedinte gratuite de hidroterapie sustinute de o echipa complexa formata din fiziokinetoterapeuti specializati, medic, psiholog si asistent social. Toate informaţiile despre acest proiect sunt disponibile aici și face parte din campania "Campionatul de Bine". Am ales sa susțin acest proiect pentru că știu exact ce viață au copiii cu dizabilități și mai ales șansele de integrare/recuperare, foarte mici în cazul în care nu există susținere.

România are nevoie de volunari, şi nu doar în mediul rural, ci şi în cel urban. Oamenii trec prin multe etape ale vieţii; unii se descurcă, alţii nu, fiindcă viaţa le-a luat mai mult decât le-a dat. O parte nu s-au legat de firul sănătăţii şi suferă în tăcere, iar cei mai mulţi se zbat în sărăcie.
Sărăcia nu este un viciu, este un adevăr. - Fiodor Dostoyevski
În urmă cu 20 de ani eram adus în Ploieşti, de către mama mea. Pe atunci era un oraş industrial, mai este şi acum, dar numai în cărţile de istorie. Era un oraş de care puteai să te îndrăgosteşti imediat dacă îţi plăcea poezia şi liniştea.
Fiecare colţ al său aproape că era mângâiat de o legendă, poveşti ce azi nu se mai regăsesc în vocabularul celor tineri, au pierit odată cu oamenii de atunci.
Au crescut responsabilitatea, dăruirea, altruismul, trepte pe care oamenii de azi au urcat încet dar sigur. Mai există, desigur, condamnarea, bârfa, lovirea semenilor, însă evoluţia a dat din coate şi s-a făcut mare, ca un copil ce a supt de la sânul mamei (răbdarea).

Eu sunt unul dintre cei care au crescut bine. Ori de câte ori am avut ocazia să ajut, am făcut-o cu drag. Mi-am adus aportul unde era mai mare nevoie. De-a lungul celor 28 de ani pe care îi port pe umeri, am făcut multe donaţii fără să cer nimic la schimb, dar asta este doar o notă de subsol. Unde am vrut să ajung, este în altă parte; la Bursa Binelui, o platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) la susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision. Mai multe informaţii aici.

Vă recomand să credeţi cu tărie în proiectele voastre, fie ele chiar şi mici. Nu există cale de renunţare. Implicaţi-vă cu inima deschisă; donaţi, ajutaţi şi fiţi alături de semeni.
Eu, unul, întotdeauna am avut o sensibilitate aparte faţă de oamenii sărăci, fără adăpost şi fără hrană. Astăzi vă îndemn să ne strângem rândurile şi să ajutăm un proiect măreţ, un proiect care aduce multă căldură în inimile beneficiarilor.

- DESENĂM VIITORUL TĂU -
Peste 2000 tineri instituționalizați părăsesc anual casele de copii. Doar 3% reușesc! Peste 97% nu știu încotro să se îndrepte. 22% ajung în centrele de detenție din întreaga țară. 
Locuința socială se dorește a fi un apartament de 2 camere care să servească unui număr de 4 tineri ce au părăsit casa de copii. Din partea noastră va beneficia de un loc de muncă pentru a-și strânge bănuții necesari plății unui avans pentru achiziționarea unei locuințe prin programul prima casă.  
Considferăm că prezentul proiect oferă șansă tinerilor în a se pregăti cu adevărat pentru o viață independentă.
Serviciile de cazare sunt gratuite și sunt asigurate pe o perioadă de maxim 2 ani. 

Locuinţă pentru tinerii străzii

Scopul proiectului
Asigurarea unei locuințe temporare pentru a strange banuții de care are nevoie tânărul pentru avans din cadrul programului prima casă. 

Cui donez?
Tinerilor care vor beneficia în mod gratuit de serviciile acestei locuințe gratuite pentru a se pregăti cu adevărat pentru ceea ce înseamnă o viață independentă. 

De ce să donez?
Oferi șansă tinerilor în a-și continua viața, devenind o contribuție pozitivă în comunitate.

Aşadar, oameni pentru oameni, căldură pentru căldură, dar din dar pentru o casă mare!