stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Cu o boxă în casă, muzica se aude altfel

Muzica, cu toții știm că are influențe pozitive și benefice asupra tuturor ființelor vii. Se spune că și florile cresc mai repede și sunt mai viguroase dacă li se pune muzica. Muzica, spun unele voci, că ar fi un dar de la Dumnezeu. Fără muzică nu am mai fi la fel. Ea ne ridică moralul, ne spune mereu ceea ce vrem să auzim, sau aproape mereu, pentru că spune ceea ce simțim noi, pentru că ne ajută, pur și simplu, pentru că ne încântă sunetele pe care le auzim atunci când este bună, ne mângâie urechile, transmițându-ne sentimente multe. Dar și muzica trebuie să se audă după cum ne dorim.

Putem asculta muzică la televizor, la calculator, la telefoanele mobile sau la radio. Dar ce face ca ea să se audă mai tare și să ne scoată din impasul odată intrat în zilele negre? Ați ghicit; boxele…

Boxele au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme. Le vedem peste tot în vitrine și în reclame. Uneori ne întrebăm dacă este bine să le achiziționăm, ca nu carecumva să ne afecteze auditiv volumul odată dat tare.

Ei bine, mai jos am făcut o lista cu 5 avantaje importante ale acestor gadgeturi care vă vor convinge de practicalitatea lor.

PORTABILITATE

Boxele sunt concepute în așa fel încât să poată fi transportate cât mai ușor. Datorită designului unic și dimensiunilor ce se mulează oriunde în casă, ne putem bucura de muzica favorită, fie că suntem la birou, fie că suntem în bucătărie sau în baie. Aceste device-uri sunt adevărați inamici al plictiselii.

SUNET DE CALITATE

Calitatea sunetului provenit de la boxe este îndeajuns de bună pentru a menține atmosferă la o petrecere, boxele fiind destul de puternice pentru a se face auzită. Ele se mai pot folosi de asemenea pentru prezentări la locul de muncă, fără a ne mai îngrijora că cineva din sală nu aude ceea ce spunem.

Dacă ar fi să aleg o boxă, aș alege DAVIS ACOUSTICS MAYA REAR de pe site-ul AVmall.ro, de unde clienții pot alege dintr-o gamă largă de produse pe cele de care au nevoie.
SPECIFICAȚII

Bass reflex : port in front
Nom. Power : 80 W
Max. Power : 110 W
Number of ways : 2
Number of drivers : 2
Sensitivity : 88 dB
Frequency response : 55-20000 Hz
Tweeter : dome tweeter voice coil 25mm
Médium : −
Woofer : fiber glass 13 cm (5″)
Dimensions (cm) : 26 x 17 x 20
Weight (kg) : 3
Impedance : 4…8 ohms
Cut off frequency : 3500 Hz