stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Uite de ce mi-aș cumpăra o boxă

Muzica, ah, muzica, căci fără muzică viața noastră ar fi fost mai urâtă, mai plictisitoare, mai monotonă. Miliardele de oameni de pe acest pământ preferă să asculte muzică în dispozitive diferite. Fiecare are un bagaj de melodii preferate, alții au mai puține, iar unii pun pe repet fiecare noutate apărută de la o zi la alta. Însă de la un timp, tot mai mulți au ales să achiziționeze boxe portabile. De ce? Să urmărim totuși câteva dintre avantajele lor:

- Conexiunea la telefoanele mobile: Bluetooth-ul este puntea de legătură dintre melodiile de pe un telefon și o boxă. Știm bine că mai toate boxele funcționează cu sistemele de operare iOS sau Android. În plus, ele nu necesită o conexiune Wi-Fi, ceea ce le face mult mai flexibile, în special din punctul de vedere al mobilității.

- Portabilitatea: Majoritatea boxelor portabile folosesc acumulatori, ceea ce face mai ușoară transportarea lor oriunde, fără să fie necesară conectarea lor la o sursa de curent.

- Durabilitatea: Boxele sunt rezistente la stropi de apă, la scurte scufundări. Care este secretul? Indicele IPX, cel care garantează rezistența la apă și praf.

- Calitatea audio: Boxele au o calitate aparte, reproduc frecvențele joase fără să le distorsioneze la volum tare. Claritatea este excelentă, iar sunetul este mai curat și echilibrat.

- Conectivitatea: În afară de conectarea cu ajutorul Bluetooth-ului, boxele mai dispun și de o mufă auxiliară (conectarea prin fir cu un smartphone sau tableta).

Eu, personal, o astfel de boxă aș alege să cumpăr. Nu că nu am și portabile, dar îmi doresc ceva fix. Bineînțeles, trebuie ținut cont și de unul dintre cei mai importanți factori: prețul. Mai trebuie știtut că o boxă mai scumpă nu garantează neapărat că este una mai bună. Mare atenție la caracteristicile pe care le are, doar așa se poate beneficia de un sunet impecabil.

Un site de încredere de pe care aș alege să cumpăr boxe ar fi https://www.avmall.ro/. De aici, clienții pot alege dintr-o gamă largă de produse pe cele de care au nevoie.

De exemplu boxa Indiana Line.
Este o Boxă de tavan, pe 2 cai coaxial, cu un woofer de 6 inch, destinată unui sistem HiFi stereo sau Home Cinema.
Pentru un sistem Home Cinema pot fi folosite atât ca boxe de surround, cât și pentru Dolby Atmos.
Este ușor de instalat atât în perete, cât și în tavan, pe orice panou de rigips, nefiind necesare alte accesorii.

SPECIFICAȚII

2-way, in-ceiling loudspeaker
20 ÷ 60 watt suggested amplifier
4 ÷ 8 ohm amplifier loading impedance
50 ÷ 22000 hertz response
92 dB (2.83 V / 1 m) sensitivity
165 mm woofer
24 mm ring tweeter
4000 hertz crossover