stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

Cristina crede în Moș Crăciun și are nevoie de ajutorul nostru

Când mai toți copiii și-au lustruit ghetuțele în așteptarea lui Moș Nicolae, un copil, undeva, într-un colț de țară, nu așteaptă dulciuri sau mandarine, ci dreptul la viață. Își dorește cel mai mult să continue zilele primite de la Dumnezeu. Este mică, dar speranța în ea este uriașă. Acolo, în spitalul care i-a fost casă atâta vreme, poate Moșii în roșu nu vor trece, dar putem aduce noi bucuria.

Cine este Cristina?

Cristina este un copil de 7 ani, care a fost diagnosticat de curând cu o boala cruntă: Hepatoblastom de gradul 4; mai exact cancer la ficat.

Dar Cristina nu așa a venit pe lume. La început ea a fost sănătoasă. Avea o viața normală, o copilărie frumoasă alături de părinții ei, până într-o zi, când, ca orice copil zbuciumat, a căzut la săniuș. De atunci viața ei și a părinților s-a schimbat la 180 grade. Burtica fetiței a început să se umfle. Durerile erau din ce în ce mai mari, iar mămica și tăticul au dus-o la spital. Acolo, în urma unui ecograf, s-a aflat vestea cruntă pe care v-am spus-o mai sus. Cristina se alesese cu o tumoare de dimensiuni mari. De la Botoșani a fost transferată de urgență la Iași, unde a urmat 11 ședințe de chimioterapie, iar cum viața de părinte este cea mai frumoasă, dar și cea mai grea, tatăl ei nu a suportat să stea departe, așa că al lui cămin a fost propria mașină, în care a dormit în fața spitalului.

De multe ori se spune că nu sunt suficienți îngeri ca să-și salveze viitorii frați, așa s-a întâmplat și cu Cristina, căci după cele 11 cure de chimioterapie a fost trimisă acasă, transmițându-se părinților că fetița lor are nevoie de o operație pentru extirparea tumorii de 55/47/55 mm.
Calvarul nu se terminase nici măcar pe jumătate, fiindcă România a uitat să se mai dezvolte; la capitolul medicină nu știu pe ce loc aș putea spune că ne clasăm în bătrânul continent, dar la nepăsare chiar suntem pe ultimul în lume.
În fine, Iașiul nu dispune de aparatura necesară pentru acest tip de intervenție, iar părinții speră să găsească o clinică în străinătate care să le accepte micuța suferindă.

Ce trebuie făcut?

Pentru a o ajuta pe Cristina, Asociația Salvează o Inimă” a demarat o campanie de strângere de fonduri ce se va desfășura până pe 15 decembrie 2018. Astfel, orice om poate dona 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu mesajul „Cristina” pentru a contribui la susținerea cazului fetei.
Ce costă 2 euro și poți renunța luna această?

- jumătate din cartela lunară de telefon. Este luna cadourilor, poți trimite felicitări!
- 2 legitimații de transport în comun; mergi pe jos, mersul pe jos face piciorul frumos!
- 2 sticle de suc la 2,5 L. Nu mai bea suc o săptămână; ajută mai mult!
- aproximativ un meniu la fast-food. Lasă fast-food-ul, suntem în post. Ține-l!
- renunță la 1, 2 sau 5 bilete la pariurile sportive. Poți câștiga mai mult ajutând-o pe Cristina, banii nu aduc mereu fericirea!
- nu îi mai cumpăra 3 zile hrană câinelui sau pisicii, hrănește-i cu mâncare gătită; până și ei ar ajuta-o pe Cristina!

SAU ASTFEL

Donații se pot face la: Denumire entitate:  Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de inregistrare fiscală: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

Acum, când un mic suflet are nevoie de unitatea românilor, putem face cel mai frumos cadou: DREPTUL LA VIAȚĂ!

Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; campania de susținere a Cristinei este organizată de către Asociația Salvează o Inimă, cu sprijinul magazinului online DAVIDAC.

Este simplu. Cu cât mai mulți Moși Crăciuni luna aceasta, cu atât mai multe șanse pentru micuța Cristina.

Ce primești în schimb?
Bucuria că ai ajutat un înger pământean, un suflet minunat. Ce mai primești? Mai primești zâmbetele Cristinei, după ce va alerga din nou prin parc, lângă ceilalți copii. Mai primești recunoștința părinților ei. Mai primești respectul nostru, al tuturor celor implicați. Mai primești binecuvântarea lui Dumnezeu!

NU UITA!
Fiecare donație contează, fiecare distribuire a articolului meu poate să o ajute pe Cristina să trăiască alături de familie și să continue să creadă în Moș Crăciun.