stickere.net - Stickere Decorative si Tablouri Canvas

EXIT cu deteriorarea din viaţa telefonului tău

Cel mai groaznic lucru pe care îl putem face atunci când achiziţionăm un telefon, este să nu avem grijă de el. La început ne bucurăm de aspectul lui, de faptul că funcţionează foarte bine. Se aşează bine în buzunar sau în oricare alt loc, dar uităm un lucru: NEGLIJENŢA. Da, acest factor care ne poate costa bani în plus. Haideţi să ne imaginăm un lucru; au trecut două săptămâni de când am achiziţionat un smartphone, eu sau tu, cititorule, nu contează care din noi, şi l-am aruncat în grabă în buzunar. Peste el, la câteva secunde distanţă, aruncăm mici obiecte metalice. În mersul nostru spre a rezolva treaba la care ne stă mintea, telefonul este zgâriat de obiectele ce sună armonios lângă el. Grav!
Pentru o oră sau chiar două nu îl scoatem de acolo, pentru că repet, suntem prinşi în acea treabă. Dar când începe să sune, nu îi putem ignora melodia şi ne repezim să băgăm mâna în buzunar. Ce credeţi că vedem prima dată? Zgârietura. Fals! Apelantul. Îi răspunzi repede, vorbeşti, timpul trece, apelul se închide. Blocăm telefonul şi abia atunci constatăm stupizenia. Ecranul este zgâriat. Eu nu am păţit niciodată aşa fiindcă i-am cumpărat din prima clipă o folie pentru ecran.

De multe ori, mulţi dintre noi ignoră aceste accesorii. În general, credem că o folie de protecţie are ca scop doar să protejeze telefonul de micile zgârieturi care ar putea apărea din neatenţie, ori de particulele de praf şi petele de grăsime de pe degete care se depun pe display. În ultimul timp au început să apară în comerţ tot felul de folii pentru ecranele telefoanelor, care mai de care mai estetice şi mai practice. Această industrie a accesoriilor de telefoane mobile şi cea a huselor de telefon în special, a înregistrat o creştere considerabilă în ultimii ani. Astăzi, datorită faptului că telefoanele mobile au devenit din ce în ce mai sofisticate şi din ce în ce mai scumpe, ar fi indicat ca foarte mulţi oameni să îşi protejeze nu numai investiţia, ci şi viitori bani aruncaţi pe alt smartphone în cel mai rău caz.
Eu deţin un Samsung S6 Edge şi mă gândesc serios să îi schimb folia. M-am gândit să îmi cumpăr una de pe www.exit.ro. Am văzut acolo o sticlă de protecţie ultra-subţire de 0.3 mm, creată dintr-un material ultra-rezistent care îmi poate proteja ecranul telefonului. În plus, aceasta îmi va acoperi întreaga faţă a telefonului cu precizie chiar şi părţile curbate de pe margini. Are o rezoluţie HD ce îmi va asigura calitatea imaginii pe care mi-o oferă telefonul. Mai mult, va proteja telefonul de zgârieturi şi de alte şocuri minore. Tot ce mi-am dorit se va împlini - funcţionalitatea ecranului va rămâne neschimbată.

Avantajele oferite de o folie de protecţie:

- Păstrează display-ul telefonului intact, fără zgârieturi.
- Protejează display-ul telefonului de pete şi reziduri. Atenţie! Nu toate telefoanele au din fabrică un strat oleofobic, aşa că după prima utilizare fără folie de protecţie, veţi observa pe ecran multe amprente.
- Oferă protecţie anti-reflex. Cu folia aplicată pe ecran vă veţi da seama uşor dacă telefonul este sau nu pornit chiar şi atunci când lumina este foarte puternică.
- Vă poate oferi intimitate. Sunt mulţi oameni care nu doresc să le fie văzut conţinutul telefonului. Cu o folie mată pe ecran, tot ce vor vedea cei din apropierea ta va fi un ecran negru, în schimb tu poţi privi fără probleme.




Nu uitaţi nici de husă

Husa este Dumnezeul telefonului nostru. O husă poate salva viaţa smartphone-urilor. Ea le poate proteja de multe şocuri primite şi de zgârieturi. Nu uitaţi; îl puteţi scăpa din greşeală pe gresie, pe astfalt sau chiar în cada goală, dar ca să scape trebuie să aibă o husă.
Fiecare model de telefon arată altfel. Unele sunt mai rezistente, altele sunt mai fragile, însă oricât de rezistent ar fi, tot se va deteriora în urma impactului ce ceva dur. Mi-aş dori ca lumea să apeleze la huse pentru a evita spargerea sau crăparea ecranului în caz că acesta este scăpat pe jos. Un ecran spart vă va obliga să investiţi o sumă destul de mare în reparaţie; aşadar cu ajutorul unei huse vă protejaţi şi portofelul.
Un alt avantaj pe care husa îl poate oferi telefonului este modul uşor prin care îl putem ţine mai bine în mână. Este bine de ştiut că multe modele au spatele lucios şi alunecos, astfel o husă de silicon sau de cauciuc este extrem de utilă. Un alt plus, să zicem, este vânzarea după un timp a telefonului. Dar dacă acesta arată foarte rău, şansele ca el să plece din casa voastră sunt aproape de zero. Nimeni nu ar dori să cumpere un telefon zgâriat, uşor spart pe alocuri, pătat, etc.

Husa de telefon, vreau să vă mai spun, reprezintă şi un mod de a vă exprima personalitatea. La tot pasul întâlnim extrem de multe modele, care mai de care colorate, atrăgătoare şi populare pentru Apple şi Samsung. Ce este bine să alegi, una cu un design deosebit care chiar să iasă în evidenţă. Şi unde se găsesc aceste huse, doar pe www.exit.ro. Comand-o pe cea potrivită modelului tău de telefon fără probleme. Stai liniştit. În caz că nu se potriveşte o poţi returna astfel.